IFFA 2016: 'Meet the best'
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

IFFA 2016: 'Meet the best'

  • 12 April 2016

Ontdek tijdens IFFA 2016 innovatieve technologieën, trends en toekomstgerichte oplossingen voor slachterij, verwerking en verpakking van vlees. Het belooft een prima beurs te worden: Messe Frankfurt verwacht een recordaantal exposanten uit ongeveer 50 landen. 

IFFA biedt de vleesindustrie een internationaal podium, waar de belangrijkste trends en oplossingen voor de branche te zien zijn. Sterker: veel innovaties en verbeterde technologieën worden op deze beurs voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.

IFFA forum

Nieuw op de beurs is het IFFA Forum, in de foyer van Hall 11.1. Van 8 tot 11 mei staat dit forum elke dag in het teken een ander thema. Op zondag ligt de focus op carrièremogelijkheden in de vleessector, op maandag staat ‘Voedselveiligheid en traceerbaarheid’ centraal, op dinsdag draait alles om ‘Automatisering en optimalisatie van rendement’ en woensdag om ‘Efficiëntie van ressources en duurzaamheid’. In de ochtenden wordt het programma gevuld met lezingen van experts, terwijl ’s middags praktijkverhalen van exposanten kunnen worden gevolgd. Verder zijn er shows, podiumgesprekken en competities; volop gelegenheid voor bezoekers om zich te laten informeren, met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. 

De beursvloer

De steeds sneller veranderende consumententrends, nieuwe recepturen, verpakkingen en materialen; up-to-date blijven en tijdig blijven inspelen op deze ontwikkelingen vraagt veel van de branche. Op de beursvloer (ruim 110.000 m²) treft de bezoeker de meest recente innovaties. Marktleiders presenteren er verbeteringen in het hygiënisch ontwerp van een diversiteit aan machines en installaties, technische oplossingen die nog sneller en flexibeler produceren mogelijk maken, innovaties in controle-apparatuur en inspectiemaatregelen, en talloze automatiseringsoplossingen. Ook op het gebied van  specerijen en ingrediënten is IFFA een trend-barometer. Kortom; een beurs die je niet mag missen. 

www.iffa.com

Source: © Iffa