No Fairytales nu in 4 landen actief
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

No Fairytales nu in 4 landen actief

  • 10 januari 2019

Vanaf maandag 7 januari 2019 zijn de met 45% groenten gemaakte tortilla's van het Nederlandse No Fairytales in heel Denemarken verkrijgbaar. Drie Deense supermarktketens (Netto, Bilka en Føtex) starten dan met de verkoop van de kleurrijke Nederlandse groentetortilla's. Denemarken is daarmee het vierde land waar de tortilla's van No Fairytales te koop zijn (na Nederland, België en Zweden).

De stap naar Denemarken wordt gezet in een samenwerking met het moederbedrijf achter de drie Deense supermarkt ketens, de Salling Group.

"We zijn supertrots en vereerd dat we samen met De Salling Group de Deense bevolking kunnen laten kennismaken met onze verse groentetortilla's. Met No Fairytales willen we op grote schaal mensen meer groenten laten eten en dat beperkt zich natuurlijk niet tot onze landsgrenzen. Als we met onze 'verstopte groenten' aanpak echt iets willen betekenen voor het probleem van overgewicht in de wereld en impact willen maken, dan zullen we verder moeten kijken dan Nederland. Daarom is deze nieuwe distributie in Denemarken via de Salling Group een mooie nieuwe stap voor ons om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het eten van meer groenten." Aldus Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales.

Vanaf 7 januari 2019 liggen de Rødbede Tortilla (rode bieten) en de Gulerods Tortilla (wortel) in het koelvers vak van alle 625 vestigingen van Netto, Bilka en Føtex, verspreid door heel Denemarken.

Bron: © No Fairytales