Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Op IFFA in Frankfurt am Main kunnen slagers en vleesverwerkers van 4 tot 9 mei meer te weten komen over de manier waarop traditionele en toekomstige praktijken in hun vakgebied zullen samenwerken. De digitale revolutie en de brede waaier aan mogelijkheden die daarmee gepaard gaan, openen nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden voor de ambachtelijke slager. IFFA 2019 biedt belangrijke inzichten in deze nieuwe gebieden en toepassingen in de vleesindustrie.
Tegen de achtergrond van de aanhoudende goede economische situatie in de slagerij- en vleesverwerkende industrie leidt het gebrek aan gekwalificeerd, gespecialiseerd personeel tot een overmatige werkdruk in veel bedrijven. Elk onbenut potentieel voor efficiëntiebesparingen moet worden aangegrepen. Een van die maatregelen is investeringen in moderne, vaak digitaal ondersteunde, technologieën. Zo kan tijdrovend routinewerk sneller worden uitgevoerd met digitale ondersteuning - met als belangrijkste doel: meer tijd voor de klant. Het aanbod van modules en oplossingen is enorm.
Bron: © IFFA
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2025 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2025
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec