Empack en Logistics & Distribution
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Empack en Logistics & Distribution

  • 15 oktober 2018

1 totaalevent, 2 hallen. Brussels Expo was op 3 & 4 oktober the place to be voor de verpakkingssector maar ook voor de logistieke en distributiesector. De combinatie tussen Empack en Logistics & Distribution werd gesmaakt door zowel bezoekers als exposanten. Op slechts twee dagen mocht het totaalevent 5793 professionals ontvangen.

Rijk gevuld seminarieprogramma

Een interessant seminarieprogramma met 35 sprekers rond de thema’s Circulaire Economie, Food Packaging & Automation in samenwerking met diverse partners & federaties zoals Fevia, FSC, Pack4Food en Flanders’ Food brachten maar liefst 300 bezoekers naar de seminaries.

Volgende editie: Empack en Packaging Innovations 2019

In 2019 vindt Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal-Brussels North op 23 & 24 oktober. Samen met Packaging Innovations is dit hét totaalevent voor de hele verpakkingssector van A tot Z: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing.

Primeur: Get Smart (in) Packaging

Tijdens Empack & Packaging Innovations, organiseren we samen met Verpakking & Label Magazine (Roularta) de eerste editie van Get Smart (in) Packaging: seminaries gevolgd door een award uitreiking en gala diner. Hét momentum om te netwerken met iedereen uit uw sector.

Pentawards tentoonstelling

Een andere trekpleister is de tentoonstelling van de Pentawards. Deze tentoonstelling verbindt Empack met Packaging Innovations. De Pentawards wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen.

www.empack.nl

Bron: © Empack