Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Dutch Spices heeft in oktober de hoogste certificering op het gebied van allergenenmanagement verkregen. Dutch Spices zet met dit hoge kwaliteitsniveau een nieuwe revolutie in binnen voedselveiligheid.
Dutch Spices is sinds haar oprichting voorloper door als eerste voedingsmiddelenbedrijf te kiezen om veilige en smaakvolle voeding voor iedereen te maken. Want Dutch Spices is veilig voor 24 allergenen en voldoet aan de VITAL norm.
Inkoopmanagers, product ontwikkelaars en kwaliteitsmanagers krijgen te maken met onvolledige productspecificaties en onduidelijke informatie over allergenen in recepturen en grondstoffen. Thédor van der Vleuten, directeur van Dutch Spices, licht dit toe. “Vele voedingsmiddelenbedrijven worstelen met kwaliteitsvraagstukken. Als toeleverancier van allergeenveilige producten en onze voorsprong op het gebied van allergenenmanagement, lag de SimplyOK certificering in lijn der verwachting. Vele kopzorgen bij voedingsmiddelenbedrijven die met ons samenwerken, worden weggenomen.”
Bron: © Dutch Spices
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec