Dutch Spices behaalt SimplyOK
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Dutch Spices behaalt SimplyOK

  • 12 december 2018

Dutch Spices heeft in oktober de hoogste certificering op het gebied van allergenenmanagement verkregen. Dutch Spices zet met dit hoge kwaliteitsniveau een nieuwe revolutie in binnen voedselveiligheid.

Nummer 1 positie in allergenenmanagement

Dutch Spices is sinds haar oprichting voorloper door als eerste voedingsmiddelenbedrijf te kiezen om veilige en smaakvolle voeding voor iedereen te maken. Want Dutch Spices is veilig voor 24 allergenen en voldoet aan de VITAL norm.

Zorgeloos

Inkoopmanagers, product ontwikkelaars en kwaliteitsmanagers krijgen te maken met onvolledige productspecificaties en onduidelijke informatie over allergenen in recepturen en grondstoffen. Thédor van der Vleuten, directeur van Dutch Spices, licht dit toe. “Vele voedingsmiddelenbedrijven worstelen met kwaliteitsvraagstukken. Als toeleverancier van allergeenveilige producten en onze voorsprong op het gebied van allergenenmanagement, lag de SimplyOK certificering in lijn der verwachting. Vele kopzorgen bij voedingsmiddelenbedrijven die met ons samenwerken, worden weggenomen.”

Bron: © Dutch Spices