Van Uhm partner van K+G Wetter
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Van Uhm partner van K+G Wetter

  • 15 August 2017

Van Uhm BV is samen met dochteronderneming Habuba BV, de partner voor K+G Wetter-machines in Nederland. K+G Wetter is een familiebedrijf uit Biedenkopf (D), sinds 1990 actief in de productie van machines voor de voedselverwerkende industrie. 

Het familiebedrijf, nu met de tweede generatie aan het roer, is wereldwijd actief. K+G Wetter staat dan ook te boek als één van de meest toonaangevende merken in de sector. Het productgamma bestaat uit (vacuüm)cutters, wolven en peddelmengers. Belangrijke eigenschappen van K+G Wetter machines zijn een laag energieverbruik, de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige reiniging. Hierdoor wordt een hoge hygiënestandaard gerealiseerd.

“Wij zijn erg blij dit wereldwijde merk aan ons portofolio toe te kunnen voegen.” Aldus Stephen van Uhm, directeur van Van Uhm BV. “De mogelijkheden van de K+G Wetter machines zijn eindeloos! Daarnaast staat het bedrijf niet stil en is men continu aan het ontwikkelen. Een doelstelling die goed bij ons bedrijf past.” Wilt u meer informatie over K+G Wetter of wilt u graag experimenteren in onze demonstratie ruimte? De deur staat altijd open en de koffie staat voor u klaar! 

Neem contact op met Van Uhm BV via 074-2662905 of via [email protected]

www.vanuhm.nl

Source: © Van Uhm