We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
In de industrie worden er per jaar miljoenen kubieke liters koelwater verbruikt om processen te koelen. In de voedingsmiddelenindustrie wordt water verdampt in koeltorens of verdampingscondensors. Het verdampen van koelwater vereist dat er chemicaliën aan het water toegevoegd worden om kalk,- corrosie- en microbiologische groei te voorkomen. zonde, want 50% van het water verdampt en de andere 50% verdwijnt in het riool omdat het niet kan worden hergebruikt. Deze verspilling is niet alleen slecht voor het milieu, maar brengt ook onnodige kosten met zich mee. Binnen de koelwaterindustrie zijn er innovaties die dit verbruik tegen kunnen gaan. Mark Boeren van Pathema B.V. liet onlangs in het programma ‘Doe Maar Duurzaam!’ (RTL-7) één van die innovaties zien. Bekijk de video.
Source: © Pathema
Vakblad Voedingsindustrie is a project of b2b Communications BV.
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
We work in accordance with the privacy legislation. After your registration you will receive an e-mail with a confirmation link. Only after you have clicked on this link will you be registered as a recipient of the newsletter. If you can't find the e-mail in your inbox, please also look at unsolicited e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec