Veilingenoverzicht Industrial Auctions
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Veilingen­overzicht Industrial Auctions

  • 09 January 2018

Met alweer diverse veilingen op de planning voor februari stellen wij u graag op de hoogte van de verschillende kijk- en sluitingsdata van de online veilingen gericht op de voedings- en drankenindustrie. Op onder andere horeca apparatuur, vlees-, vis-, bakkerij-, en verpakkingsmachines kan online geboden worden.

15 februari: Online veiling machines voor de voedingsindustrie, bakkerij en horeca apparatuur in Eindhoven (NL)

Vele verschillende machines zullen half februari worden geveild in Eindhoven. Zo staat er een ruim aanbod van mengers, vleesmolens, vul- en vacuümmachines, ovens, weegschalen, deeguitrolmachines, kegelopbollers, snijmachines en diverse verpakkingsmachines. Van bekende merken staan er machines zoals bijvoorbeeld; een vacuüm cutter van Seydelmann, dicers van Rühle en Treif, een traysealer van Reepack en een vacuümvulmachine van Handtmann. Dit is slechts een kleine introductie van het veelzijdige aanbod dat de veiling in Eindhoven voor geïnteresseerden te bieden heeft. De kijkdag wordt georganiseerd op woensdag 14 februari, waar de machines bezichtigd kunnen worden. Voor alle informatie bezoekt u: Online veiling Eindhoven

20 februari: Online veiling machines en inventaris wegens verhuizing productieactiviteiten Hems BV in Netersel (NL)

In Netersel kunnen op maandag 19 februari vele machines worden bezichtigd tijdens de georganiseerde kijkdag. De machines uit de voedingsindustrie zijn gericht op de verwerking van vlees en zodoende vindt u hier diverse grinders, slicers, clippers, mengers, vulmachines, vacuümmachines, verpakkingsmachines en machines op het gebied van hygiëne techniek. Op dinsdag 20 februari sluit de veiling. Klik hier om alle machines te zien. 

21 februari: Online veiling vis- en vleesverwerkende machines in Urk (NL)

Verschillende machines zoals; mengers, clippers, rook- en kookkasten, cutters en bijvoorbeeld slicers zijn een greep uit het uitgebreide aanbod van vlees-, vis- en verpakkingsmachines in Urk. Industrial Auctions nodigt geïnteresseerde uit op de georganiseerde kijkdag – maandag 19 februari - om de machines uit de voedingsindustrie met eigen ogen te komen bezichtigen. Op woensdag 21 februari sluit de online veiling op de website van het online veilingbureau: Online veiling Urk.

27 februari: Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in opdracht van Windsor Food Machinery Ltd in Ashford (UK)

Op de veiling, in opdracht van Windsor Food Machinery worden diverse machines geveild uit de voedingsindustrie. Machines zoals: dicers, vormmachines, slicers, pletters, lintzagen en vacuümmachines worden gepresenteerd op de kijkdag die gepland staat op maandag 26 februari. Voor een complete indruk van het volledige machine aanbod kunt u de veilingpagina bezoeken: Online veiling Ashford

28 februari: Online veiling machines en bakkerij apparatuur in opdracht van Aryzta Mansfeld (DE)

Eind februari staat er nog een grote veiling op de agenda. Dit maal in Mansfeld (DE) in opdracht van Aryzta. Een veiling volledig gericht op de bakkerij industrie met bekende merken zoals onder andere: Rademaker, Fritsch, Canol, Dietrich Reimelt, Form& Frys Maskenteknik A/S en Gericke. Een greep uit de verschillende machines zijn bijvoorbeeld: deeguitrolmachines, metaaldetectoren, transportbanden, vulmachines en vele verpakkingsmachines. Geïnteresseerden zijn welkom op de kijkdag dinsdag 27 februari in Mansfeld. Meer informatie over deze veiling vindt u online: Online veiling Mansfeld.

Alle informatie over Industrial Auctions, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com.

Source: © Industrial Auctions