Een mooi jaar!
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Een mooi jaar!

  • 14 November 2017
  • By: Saskia Stender

Voor de OSV zit het jaar erop. De laatste bijeenkomst was SmaakStampei, een waardige afsluiter van het jaar. De komende maanden organiseren we bewust niets. De foodproducenten zijn druk bezig met het produceren en beleveren van het kerstassortiment. Bij veel leden lopen er projecten waar nog even hard aan getrokken moet worden om ze in dit boekjaar allemaal rond te krijgen.

Je mag rustig zeggen dat dit de drukste periode van het jaar is, voor de hele sector. En ook voor ons. Of het slim is om juist nu te gaan verhuizen? Tja, het kwam zo uit met de afloop van ons huurcontract. Maar eigenlijk komt het helemaal niet uit. Toch zijn we wel heel blij met ons nieuwe stekje!

Wij (b2b Communications en Wallbrink Crossmedia) groeiden uit ons jasje en schuiven één deur op. We verhuizen van nummer 17 naar nummer 19, in dezelfde straat.

We verwachten in een weekend alles op orde te hebben en weer verder te kunnen gaan met onze corebusiness. Een verhuizing van het ene kantoorpand naar het andere heeft natuurlijk niet zo’n impact als het verhuizen van een hele slachterij van Amsterdam naar Apeldoorn. En toch: die was zó goed georganiseerd, dat de productie eigenlijk niet heeft stilgelegen. Chapeau.

We hebben zin in een nieuw begin en ontvangen jullie straks graag op onze nieuwe locatie: Arnhemsestraatweg 19 te Velp.

Saskia Stender

Source: © Vakblad Voedingsindustrie 2017