Bizerba/Sismatec Innovation Summit 2020
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Bizerba/Sismatec Innovation Summit 2020

  • 28 September 2020

Sismatec heeft zich door de jaren heen al bewezen als vertrouwde leverancier en is toonaangevend in de markt. Door te blijven innoveren heeft het bedrijf deze positie bereikt en dit willen ze voortzetten. Het is belangrijk om u hiervan ook op de hoogte te (blijven) houden en daarom organiseert Sismatec samen met Bizerba op 7 & 8 oktober 2020 de Bizerba/Sismatec Innovation Summit. 

Tijdens deze bijeenkomst zullen er door Sismatec en Bizerba innovaties getoond worden, evenals bestaande oplossingen uit het brede portfolio. Om dit verantwoord te kunnen organiseren, is er bewust gekozen voor een eigen evenement, waarbij mensen gedurende 2 dagen en vaste tijdsloten ontvangen worden op een zeer royale locatie waar alle benodigde maatregelen getroffen zijn om dit event Corona-proof te laten verlopen.

Maak kennis met de laatste innovatie, de watersnijder! Uiteraard zullen er ook enkele machines uit het bestaande assortiment te zien zijn. Zo demonstreert men bijvoorbeeld een complete verpakkingslijn waarin de Proseal Traysealer centraal staat, maar er zullen ook enkele stand-alone oplossingen geshowd worden, waaronder een MADO Cutter en een REX Vacuümvuller.

Als systeemintegrator werkt het bedrijf samen met andere leveranciers van A-merken. Zo zijn reeds succesvol een aantal projecten opgeleverd waarbij de machines van zowel Sismatec als Bizerba tot één vloeiend lopende productielijn zijn opgebouwd. Tijdens dit event wil Sismatec de krachten van beide bedrijven tentoonstellen en laten zien hoe deze samen te bundelen zijn om tot een perfecte totaaloplossing te komen.

Meld u nu aan!

Source: Sismatec