Unique E-learning platform Qlean-tec | Christeyns
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Unique E-learning platform Qlean-tec | Christeyns

  • 13 November 2018

Voor HRM en kwaliteitsmanagers is het een flinke klus om te voldoen aan alle trainingsvoorwaarden die zijn opgesteld in het kader van voedselveiligheid. Met de lancering van het e-learning platform Moviemento zorgt Qlean-tec | Christeyns voor een efficiënt en continu leerproces binnen bedrijven in de voedingsindustrie. Het doelgerichte online trainingsplatform levert bovendien een flinke kostenbesparing op.

Het leerplatform wordt op bedrijfsniveau geïmplementeerd en is toegankelijk voor alle medewerkers. In boeiende, interactieve modules leren cursisten in eigen tempo over de belangrijkste onderwerpen van voedselveiligheid, waaronder HACCP, allergenen en voedselfraude. De leeromgeving wordt volledig gepersonaliseerd. Eigen huisstijl, foto's en filmpjes maken de omgeving herkenbaar voor medewerkers. Ook kunnen bedrijfsspecifieke procedures toegevoegd worden. Het platform is zo opgebouwd dat aanbod en inhoud van de trainingen op maat aangepast kunnen worden, op individueel of groepsniveau. De modules worden continu getoetst aan veranderingen in wet- en regelgeving, de inhoud is altijd up-tot-date voor alle gebruikers.

Moviemento bevat een uitgebreid Management Systeem voor het monitoren van trainingsresultaten. Verwerking van trainingsgegevens en de certificering verloopt volledig geautomatiseerd. Qlean-tec | Christeyns speelt hiermee in op de behoefte van HRM- en Kwaliteitsafdelingen, om gestructureerd en eenvoudig te kunnen voldoen aan de geldende trainingsrichtlijnen binnen de voedingsindustrie.

www.qleantec.com

Source: © Qlean-tec