OSV Zomerbarbecue geslaagd
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

OSV Zomerbarbecue geslaagd

  • 06 June 2019
  • By: Saskia Stender

Woensdag 5 juni 2019 hebben we weer genoten tijdens de OSV Zomerbarbecue! Zoals altijd bij Buitenzorg (Ede). Op de foto complimenteren Jos Looman, directeur Rundvlees & Co en Jan van de Weiden, kok van Buitenzorg, elkaar. Jan was blij met het prachtige vlees en Jos aangenaam verrast door de gerechten die ervan zijn gemaakt, zoals de halsbroodjes die als apetizer zijn uitgedeeld. 

Buffet

Rundvlees & Co zorgde voor staartstukken, bavette, entrecote, ribeyes, spareribs en nog veel meer. Hier hebben de koks van Buitenzorg de heerlijkste gerechten van bereid, maar er was voldoende stoer vlees om zelf op de barbecue te leggen.

En wilde je varieren? Kip op blik, zalm, kabeljauw, garnalen, diverse saté, pomodorisoep, salades, de keuze was reuze! EerlijkNL leverde net als vorig jaar weer bijzondere sauzen van Greetje.

Het dessert is aangevuld met 6 soorten West Coast Frozen yoghurt, dat leverde weer de nodige keuzestress op. 

Kortom een heerlijke netwerkavond!

Ik wil graag iedereen die aanwezig was  bedanken en de sponsoren natuurlijk ook. Jullie zorgen er elke keer weer voor dat we heel veel plezier hebben met de voorbereiding en op de avond zelf met een grote lach rondlopen. BEDANKT ALLEMAAL!

Wil je een indruk van deze avond? Kijk dan in ons foto-archief.

Source: ©James Media