OSV Zomerbarbecue 2020
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

OSV Zomerbarbecue 2020

  • 03 June 2020
  • Door: Saskia Stender

De OSV Zomerbarbecue... eigenlijk hadden we nu (3 juni 2020) bij Buitenzorg in Ede moeten genieten van het netwerkevent van het jaar. Genieten van een stoere barbecue en bijpraten met al je relaties, met vanavond een heerlijke temperatuur. Perfect gepland maar helaas ... Sinds het begin van de lockdown heb ik duimen gedraaid... kan het wel, kan het niet?  

De horeca is dan wel weer gedeeltelijk open, maar dat feest wat we met z'n allen vierden is nu even geen ding. Wat genoten we elke keer van die drukte, hoe voller des te beter. Als je een drankje wilde moest je echt je best doen om door de meute bij de bar te komen. In onze eigen gelederen veel sponsoren die het elke keer weer voor elkaar kregen om ons het meest mooie vlees voor te schotelen.

De barbecues werden buiten op het plein gezet omdat we anders echt geen poot konden trekken op de locatie die toch makkelijk 300 man kan herbergen. Nu mogen er niet meer dan 30 komen.

Ik snap het allemaal, werk er zelf ook heel hard aan mee om het virus onder controle te houden. Maar het doet wel pijn als je je als Nederlander zo goed aan de regels houdt, de zorg op zijn tenen loopt, bedrijven op omvallen staan door de lockdown, dat we het allemaal voor elkaar over hebben en dat het dan op de Dam zo uit de hand loopt. Aan horeca-ondernemers niet te verkopen, en wat dacht je van het feit dat op de crematie van een goede vriendin ook maar 30 man mochten komen, je gunt de familie zoveel meer.

Enfin, dat moest ik even kwijt. 

Nu op naar de toekomst, maar nog even een terugblik op de zomerbarbecues van de afgelopen jaren.

Tot gauw! Ik mis jullie!

Saskia


Zomerbarbecue 2019 Zomerbarbecue 2018

Source: ©OSV