Organisatiechange als succesfactor voor de food
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Organisa­tiechange als succesfactor voor de food

  • 11 March 2020

Veel partijen in de food zijn bezig met ketenintegratie, ze zoeken hun plek in de keten. En dat heeft impact, want om mee te kunnen gaan met de behoefte van de klant en dit terug te vertalen naar jouw bedrijf en de gehele keten, is het cruciaal om jouw foodbedrijf anders te organiseren: Eat Lunch or Be Lunch. Daarbij nog optellend de onontkoombare digitalisering, zorgt voor een interessante uitdaging in de branche, waarbij samenwerking binnen de keten centraal komt te staan.

Schouw Informatisering nodigt je van harte uit voor het event op woensdag 1 april 2020. Laat je als gast inhoudelijk én culinair verrassen.

Het doel is om je te helpen bij het maken van strategische beslissingen nu en in de toekomst. Tevens een mooi moment om te netwerken met branchegenoten. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren.

Ben jij er ook bij? Schrijf je vandaag nog kosteloos in voor ons event. 

Programma

12.00 uur Welkomstlunch
13.00 uur Welkomstwoord
13.05 uur Organisatiechange als succesfactor voor de food – Dimitri Mayer
13.45 uur Digitale transformatie – Schouw & Aptean
14.20 uur Interactieve sessie – Eva van den Noort & William van Zweeden
15.00 uur Korte break
15.25 uur What the food? | Trends en uitdagingen in food en IT
16.00 uur Managementspreker – Jan van Setten
16.45 uur Afsluiting
17.00 uur Start netwerkborrel

Klik hier om je aan te melden

Source: © Schouw Informatisering