50 jaar Multivac Nederland
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

50 jaar Multivac Nederland

  • 10 September 2018
  • By: Saskia Stender

Van donderdag 6 t/m zaterdag 8 september 2018 vierde Multivac haar 50 jarig jubileum. Niets is aan het toeval overgelaten.

Donderdag stond in het teken van teambuilding. Met een bus vertrokken alle 55 werknemers vanuit Woerden naar Velp Gld. Samen koken in kookstudio Velperbroeck. Na een uitgebreide barbecuetraining, een lunchbuffet en daarna nog een viergangen diner stapte iedereen voldaan in de bus terug naar Woerden.  Het team was zo mogelijk nog hechter geworden.

Vrijdag was al het personeel weer paraat, met partner voor de receptie in het magazijn dat voor de gelegenheid was omgetoverd tot feestzaal. Na de officiële opening van directeur Tim Hage en CEO H.J. Boekstegers (foto), werd het glas geheven op het 50-jarig bestaan. Men kon in  desfeervolle setting, genieten van drankjes, culinaire lekkernijen en een goed gesprek. Na de receptie ging het feest verder met grote artiesten en een flink orkest.

Bijna iedereen die is uitgenodigd is gekomen, gasten uit het buitenland werden ondergebracht in een hotel, vervoer naar het feest is geregeld. MULTIVAC heeft een goede, hartelijke band met haar relaties. MULTIVAC maakt waar wat ze roepen: ,, De klant staat centraal".  En zo voelt de klant het ook, reden dat ze de moeite hebben genomen om aanwezig te zijn, hoever ze daarvoor ook moesten reizen.

,,We wilden dit echt niet missen!"

Zaterdag zijn de deuren van het bedrijf opengezet voor de buren, vrienden, familie en wie maar wilde komen, iedereen was welkom.

,,Het was een warm bad waar we in terechtkwamen, iedereen is gelijk, het is net één grote familie!"

Multivac heeft wereldwijd een leidende positie in oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life-science en farmaceutische producten, maar ook industriële goederen. Het productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van klanten en bevat dieptrekverpakkingsmachines, traysealers, slicing- en portioneertechnologie, vacuümmachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook gerobotiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De Groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Eerder gaf Tim Hage, ter ere van het 50-jarig jubileum van Multivac Nederland, in een interview een blik in de snel veranderde toekomst van de verpakkende industrie.

Kijk op www.multivacmagazine.nl, de special op deze site of ga rechtstreeks naar www.multivac.nl

Source: © James Media