Machines voor de voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Machines voor de voedings­in­dustrie

  • 08 May 2018

In 4 eenvoudige stappen kunt u de eigenaar zijn van een machine. U kunt op de website zoeken naar machines en met een geactiveerd account kunt u biedingen plaatsen. Aankomende maand zullen er vele machines worden geveild door online veilingbureau Industrial Auctions voor de voedings- en drankenindustrie. Diverse veilingen in onder andere Zwitserland, Ierland, Duitsland, Polen, België en Nederland staan op de planning. Zo zal er een complete koffielijn worden geveild, verschillende bakkerijmachines en horeca apparatuur, diverse vis- en vleesverwerkingsmachines en daarnaast nog tal van machines meer. 

30/5 Online veiling runderslachtlijn, machines en overige inventaris in opdracht van Vion Pfarrkirchen GmbH in Pfarrkirchen (DE)
6/6 Online veiling van bakkerijmachines en inventaris wegens verplaatsing van activiteiten in opdracht van Bakkerij van Horssen in Aalst (NL)
12/6 Online veiling industriële koffiemachines en andere machines voor de voedingsindustrie in Birsfelden (CH)
13/6 Online veiling gebruikte machines voor de voedingsindustrie in opdracht van Queally Group in Naas (IE)
14/6 Online veiling machines voor de voedingsindustrie, bakkerij en horeca apparatuur in Eindhoven (NL)
20/6 Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie en horeca apparatuur in Anzegem (BE)
21/6 Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in Sevenum (NL)
26/6 Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in Brokstedt (DE)
28/6 Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in Raciaz (PL)
3/7 Online veiling visverwerkingsmachines en inventaris in opdracht van Klaas Puul België NV voorheen Akta NV in Puurs (BE)

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het business-to-business veilen van machines, inventaris en goederen in de voedings- en drankenindustrie. Alle informatie over Industrial Auctions, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com

Source: © Industrial Auctions