We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
We're currently searching through more than 4,000 articles, just a moment's patience...
De Nederlandse vleessector produceert minder CO2 dan vaak geschetst wordt. Dit zegt Dé van de Riet, woordvoerder van de COV en communicatiemanager van Vlees.nl.
Dat komt volgens hem vooral ook, omdat in talloze onderzoeken een flinke verscheidenheid aan cijfers wordt gebruikt en uiteenlopende methoden van berekeningen worden gehanteerd. Deze worden rond ‘vlees’ bovendien te vaak eenzijdig geïnterpreteerd, zodat snel een vertekend en oneerlijk beeld ontstaat.
'We moeten zelf meer gaan zorgdragen voor goede, eenduidige informatie. Vlees.nl kan bij dit soort onderwerpen fungeren als platform om informatie te bundelen, te laten onderzoeken, te duiden, breed beschikbaar te stellen, 'best cases' te laten zien, te bloggen en te vloggen en de dialoog mee aan te gaan. En dat is volgens mij best hard nodig'.
Bron: COV
Source: © Pixabay
Vakblad Voedingsindustrie is a project of b2b Communications BV.
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
We work in accordance with the privacy legislation. After your registration you will receive an e-mail with a confirmation link. Only after you have clicked on this link will you be registered as a recipient of the newsletter. If you can't find the e-mail in your inbox, please also look at unsolicited e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec