Voor iedereen een machine op maat
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Voor iedereen een machine op maat

  • 02 mei 2017
  • Door: Nicole Cordewener

Bij steeds meer bedrijven verdwijnen er arbeidskrachten om plaats te maken voor machines die het werk kunnen overnemen. De markt voor machinebouwers groeit gestaag door. Sleegers Technique bv speelt daar slim op in door te bouwen volgens de wensen van de klant. Maar ook voor bedrijven met een smallere beurs zijn er genoeg maatwerkoplossingen mogelijk.

“Een belangrijk punt in de voedingsindustrie is dat een machine goed schoon te maken moet zijn. Dankzij de robuuste en simpele bouw is het reinigen zo gepiept.”

Volledig op maat

Een opdrachtgever die pioniert in zijn vakgebied heeft een bijbehorende machine nodig. En dat pionieren spreekt Sleegers Technique bv aan. Machines die nog niet bestaan, kunnen volledig op maat ontworpen en geproduceerd worden. Dat gebeurt dan in samenspraak met de klant en op basis van de gewenste specificaties. Prototypes worden uitgebreid getest totdat beide partijen tevreden zijn. 

“Onze door Sleegers gebouwde machine is hufterproof!”

Op maat aangepast

Maar niet iedereen heeft de financiële middelen om een compleet nieuwe machine te laten bouwen. Volgers kijken goed naar wat pioniers doen en slaan vervolgens dezelfde weg in. Het zijn vaak de kleinere spelers op de markt. Sleegers Technique bv heeft hier ook oog voor, bijvoorbeeld met standaardmachines. De basis staat en hoeft enkel nog aangepast te worden op de behoeften van de klant. Zo is een machine van Sleegers Technique bv voor iedereen weggelegd!

“De machine doet niet alleen zijn werk goed, maar straalt ook kracht en professionaliteit uit.”

Welke soorten machines zijn er?

1.    Slicers & interleavers
2.    Underleavers
3.    Underleavers & stackers
4.    Inliners & overlappers
5.    Robots

www.sleegerstechnique.com


Bron: © Sleegers Technique