SEnS; een verstandige keuze
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

SEnS; een verstandige keuze

  • 07 september 2021

Het klimaat staat onder druk. Grondstoffen, water en energie worden steeds schaarser en de milieunormen strenger. Daarom hebben wij nu, meer dan ooit, productieprocessen nodig die efficiënt, grondstofbesparend en betrouwbaar zijn. Tijd om slim met energie om te gaan. 

GEA heeft als missie haar technologie duurzaam in te zetten om het energieverbruik te verlagen, bedrijfskosten te minimaliseren en de CO2-footpint te verkleinen. Door de jarenlange en wereldwijde expertise in procestechnologie en koude- en verwarmingstechnologie te combineren. Warmtepompen spelen daarbij een cruciale rol. Ons Sustainable Engineering Solution (SEnS) team van experts ontwerpt oplossingen op maat en implementeert deze in gedetailleerde engineering. Hierdoor kunt u uw energieverbruik en bedrijfskosten tot 30% verlagen, de CO2- en NOx-uitstoot aanzienlijk terugdringen, het waterverbruik verminderen en restwarmte van uw koelinstallatie hergebruiken om te voldoen aan extra verwarmingsbehoeften binnen uw proces.

Wat kunt u verwachten? Een holistische aanpak door onze topexperts en toegevoegde waarde voor uw bedrijf en het milieu. Wij maximaliseren de prestaties van uw productieproces en bieden meetbare, innovatieve oplossingen met korte terugverdientijden die erop gericht zijn uw totale kosten te reduceren. Onze aanpak leidt tot een vermindering van het primaire energieverbruik en daarmee CO2 uitstoot, waardoor er weer een stap is gezet richting een CO2 neutrale productie.

Graag laten zien wat onze missie “engineering for a better world” en GEA Sustainable Engineering Solutions (SEnS) voor uw project en bedrijf kunnen betekenen. Onze SEnS aanpak hebben wij al in vele projecten toegepast, wereldwijd maar ook in Nederland. Lees meer informatie over SEnS en over de ervaringen van onze klanten: www.gea.com/sens

GEA’s Sustainable Engineering Solutions, een verstandige keuze voor uw bedrijf en onze wereld. 

Bron: GEA