Vakblad Voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar offline in het Nederlands (print in een oplage van 3.000) en 24/7 online in het Nederlands en het Engels. Het vakblad wordt verspreid onder alle foodproducenten in Nederland. En ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief.
In 2018 bestaat vakblad Voedingsindustrie 25 jaar! En om dat te vieren hebben we sinds september 2018 een nieuw logo, een glossy cover en een katern VLEESindustrie.
In dit katern spelen we in op de problematiek die specifiek voor deze nichemarkt geldt. Naast het katern in print bieden we online ook aandacht voor de vleesindustrie in een apart segment op de website.

We hebben wat te vieren. Vakblad Voedingsindustrie en het netwerk OSV bestaan in 2018 alweer 25 jaar!

Crossmediale communicatie
De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie naar het Engels en zetten alles integraal online. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca. 5.345 abonnees in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).
De edities blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor online uitingen. Alle informatie is vrij in te zien en te delen.
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies.

Persoonlijk contact
Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV).
De OSV bestaat al meer dan 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Voor vakblad Voedingsindustrie dé manier om informatie te vergaren bij de bron.
Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect

Abonnement op de printeditie:
Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).