Het jubileumjaar is alweer bijna voorbij

Wat hebben we in ons jubileumjaar allemaal gedaan en waar zijn we op bezoek geweest? De aftrap van dit bijzondere jaar was de traditionele Winterbarbecue, waar we met 180 deelnemers een toast uitbrachten op het 25-jar..

Lees meer

Supersimpel

09 October 2018

Reiniging en desinfectie is een thema dat elk jaar terugkomt in ons blad. Niet zo verwonderlijk, want het is een van de belangrijkste onderwerpen in de voedingsindustrie, zeg maar rustig van levensbelang. Zonder een g...

Meet Meatproteïns

09 October 2018

Vorige maand verscheen in ons vernieuwde vakblad een artikel over Meatproteïns. We kregen zoveel reacties op dit artikel, dat we hebben gevraagd of we met ons netwerk een bezoek mogen brengen aan dit innovatieve bedrijf....

OSV Smaakstampei 14 november 2018

08 October 2018

SmaakStampei is van origine een evenement van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand...

Nieuwe jas

11 September 2018

Wat een ontwikkelingen allemaal in de markt. Het is niet bij te houden. Je wilt steeds sneller, vaker en completer schakelen en dan moet je stappen zetten om voor de muziek uit te blijven lopen. Reden voor ons om onze ac...

OSV Zomerbarbecue 2018

10 September 2018

De OSV bestaat 25 jaar! Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld enorm veranderd, en het netwerk veranderde vanzelfsprekend dynamisch mee. Nieuwe leden komen, anderen wisselden van baan, verlieten het netwerk en kwam...

Onbereikbaar

12 June 2018

Bouw, dat is een thema waar heel veel over te vertellen valt. Niet alleen over de bouw van nieuwe foodfabrieken, waar dit vakblad vol mee staat, maar ook over wegenbouw. En daar wil ik het over hebben, want wat kan er ...

Interne communicatie

08 May 2018

Communicatie is en blijft lastig. Extern maar zeker ook intern. Ik heb zelf een communicatiebureau. We organiseren interessante bijeenkomsten voor de OSV, geven onze eigen vakbladen uit en nemen voor klanten veel werk ui...

Sociale contacten

09 April 2018

Uit pure frustratie heb ik een bericht op LinkedIn gepost: “Wij zijn niet tevreden over ons huidig schoonmaakbedrijf. Wie weet een goed bedrijf in de omgeving van Arnhem dat voor een redelijke prijs wel goed schoonmaakt?...

Out-of-the-box denken

05 March 2018

Marketing is onder andere samen te vatten als ‘het bij de klant onder de aandacht brengen van je product of dienst’. Daarbij draait alles om opvallen: hoe zorg je ervoor dat ze je onthouden? Dat je scherp op het netvlies...

25-jarig bestaan

06 February 2018

Onvoorstelbaar dat dit netwerk alweer 25 jaar bestaat. Ik zie me nog zitten in de garage bij Klaas Dijkstra, om de eerste mailing te verzorgen. Via de post met een antwoordkaart, die je ook terug kon faxen. Een fáx; wat ...

Start jubileumjaar op de OSV-winterbarbecue

09 January 2018

Op 24 januari 2018 hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgeno...

25 jaar vakblad voedingsindustrie

09 January 2018

Dit jaar vieren we het 25e jarig bestaan van vakblad Voedingsindustrie. Ik denk nog met plezier terug aan de start; januari 1993 in de garage achter het huis van Klaas Dijkstra. Het vaktijdschrift kreeg de naam VLEESwe...

Een (zakelijk) gezond 2018

11 December 2017

Het einde van 2017 nadert. Voor ons was het een dynamisch jaar, met veel nieuwe projecten, leuke uitdagingen, mooie bladen en… een nieuwe locatie. Op 20 november zijn  b2b Communications en Wallbrink Crossmedia één ...

Jaarafsluiting

14 November 2017

In 2017 hebben we een aantal mooie bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden. Waar zijn we allemaal geweest? Wat hebben we allemaal gedaan? De traditionele aftrap van het jaar was natuurlijk de Winterbarbecue. I...

Een mooi jaar!

14 November 2017

Voor de OSV zit het jaar erop. De laatste bijeenkomst was SmaakStampei, een waardige afsluiter van het jaar. De komende maanden organiseren we bewust niets. De foodproducenten zijn druk bezig met het produceren en beleve...