OSV Smaakstampei 14 november 2018

SmaakStampei is van origine een evenement van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand..

Lees meer

OSV Zomerbarbecue 2018

10 September 2018

De OSV bestaat 25 jaar! Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld enorm veranderd, en het netwerk veranderde vanzelfsprekend dynamisch mee. Nieuwe leden komen, anderen wisselden van baan, verlieten het netwerk en kwam...

Start jubileumjaar op de OSV-winterbarbecue

09 January 2018

Op 24 januari 2018 hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgeno...

Jaarafsluiting

14 November 2017

In 2017 hebben we een aantal mooie bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden. Waar zijn we allemaal geweest? Wat hebben we allemaal gedaan? De traditionele aftrap van het jaar was natuurlijk de Winterbarbecue. I...

Nieuw logo OSV

15 August 2017

Tijdens de zomerbarbecue juni jl. is het nieuwe logo van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) gepresenteerd aan de ruim 100 aanwezigen.  Het nieuwe logo is de eerste stap naar een complete upgrade van...

Zomerbarbecue 2017

10 July 2017

Afgelopen 14 juni hebben was het tijd voor de welbekende Zomerbarbecue.  Het was een prachtige dag voor een barbecue. De zon scheen, het was lekker warm. Warm genoeg om tot 's avonds laat buiten te zitten. We had...

Zonnige OSV Golfdag 2017

09 May 2017

Een leuk sportief gezelschap, een prachtige baan en een heerlijk zonnetje. Wat wil je nog meer? Kijk maar naar de stralende gezichten op de foto’s. Er zijn onderling weer goede contacten gelegd en daar doen we het natuur...

Winterbarbecue 2017

07 February 2017

Samen met 150 leden hebben we het nieuwe jaar geopend met de beroemde Winterbarbecue. Elke keer weer een prettige bijeenkomst waar gelijkgestemden gezellig met elkaar een vorkje prikken, en heel wat informatie wordt gede...

Zomerbarbecue druk bezocht

13 September 2016

De zomerbarbecue met stoer rosé kalfsvlees van Veal Fine Hans Roerink BV was weer een succes. De complimenten waren niet mals, het vlees wel! Veel variatie en heerlijke gerechten maakten van de barbecue een waar feest.&n...

Bedrijfsbezoek Febo

10 May 2016

Het was vroeg, maar dat bleek geen probleem: 30 man sterk stonden ze er, om 7.00 uur bij Febo in Amsterdam. Ik heb helaas de reservebank moeten teleurstellen, er kwam geen plek meer vrij, en iedereen die zich had aangeme...

‘Voedselveiligheid anno 2025’

12 April 2016

Kupan organiseerde samen met OSV op dinsdag 8 maart het minicongres  ‘Voedselveiligheid anno 2025’. Wat hebben de afgelopen 10 jaar ons gebracht, waar staan we nu en wat kunnen we de komende 10 jaar verwachten? Innova...

Geslaagde Winterbarbecue 2016

09 February 2016

Onze sponsor Jan Zandbergen WWQM nam ons op 27 januari mee naar Australië… Met ruim 170 deelnemers hebben we enorm genoten van het heerlijke malse vlees van Jan Zandbergen. Happy Australia Day! De OSV-YFM WinterBBQ...

OSV Smaakstampei 2015

24 November 2015

Smaakstampei 2015 is weer succesvol afgesloten. Met een kleine 50 deelnemers is dit evenement inmiddels vast onderdeel van het programma geworden. Er was veel gelegenheid voor goede gesprekken. De deelnemers waren ook de...

Winterbarbecue 2015 druk bezocht

10 February 2015

Gezelligheid, ontroering, gekheid, lachen en vooral genieten, maar zeker ook zakendoen. Een kleine 200 leden hebben bijgepraat onder het genot van het Ierse rundvlees van Groothedde Vaassen. De complimenten vlogen Hen...

OSV Zomerbarbecue 2014

09 September 2014

Met ruim 150 OSV/YFM-ers en hun gasten hebben we afgelopen juni genoten van het prachtige weer en de heerlijke producten van Hutten en Zonen uit Nieuw Heeten. Hutten en Zonen is gespecialiseerd in de slacht, verwerkin...

Ambachtelijke en streekproducten op de winterbarbecue 2014

02 January 2014

Op bijna 40 adressen in een straal van 30 kilometer rond Ede (de regio ‘Food Valley’) vind je talloze unieke producten: ambachtelijke kaas, worst, bier, wijn, advocaat, sap en honing. Maar ook heel dagelijkse producten a...